آیا میتونم از مدیرم بابت این مسئله شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۱ #69647126

سلام.وقت بخیر.یک سوال داشتم.چند روز پیش مدیرم سر یک مسئله ای باهام برخورد خیلی بدی داشت، بصورتیکه من دچار درد در قفسه سینه م شدم. به همکارمم هم گفتم که چون اینطوری باهام برخورد کرد حالم خیلی بده و طوری بود که میخواستم بندازم و برم خونه.الان چند روزه دچار درد در قسمت قلبم شدم.مطمئنم مشکلی برای قلبم پیش اومده فردا میخوام برم پیش پزشک.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت اثبات از طرف پزشکی قانونی می‌توانید اقامه دعوا و دیه خود را از شخص بگیرید. موفق باشید.

سلام
ابتدا باید اثبات کنید

سلام ..
چنانچه اثبات نمایید که ایشان به شما صدمه وارد نموده امکان اقامه دعوا و در صورت تایید پزشکی قانونی به ورود صدمه ی بدنی دیه به شما تعلق میگیرد و حتی اگر صدمه ی بدنی هم ندیده باشید به جرم ضرب و جرح عمدی تحت تعقیب خواهد بود .

سلام ، در صورت اثبات بله میتوانید شکایت کنید

سلام
چنانچه مشکلی باشد و بتوانید اثبات کنید که این صدمه از سمت ایشان بوده در صورت اثبات میتوانید شکایت کنید