در صورت توافق برای طلاق امکان به تعویق انداختن رای دادگاه مهریه وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۶۱ #69576442

سلام
ممنون میشم راهنماییم کنید
زوج هستم و با همسرم در حضور شهود توافقنامه طلاق توافقی در عوض بذل مهریه امضا کردیم اما هنوز اقدامی جهت دادخواست و مشاوره و ... انجام ندادیم.
از اونجایی که پروسه طلاق توافقی حداقل ۳ماه طول میکشه و چند روز دیگه دادگاه مهریه است و ایشون حاضر نیستن تا زمانی که صیغه طلاق جاری نشده از شکایتشون کوتاه بیان
۱-تکلیف دادگاه مهریه چی میشه؟
۲-چه راهی هست که رای دادگاه تا زمانی که ما داریم مراحل طلاق توافقی رو طی میکنیم به تعویق بیفته؟ ۳-اگه اونجا بگیم داریم مراحل طلاق رو طی میکنیم و فقط در صورتی که طلاق انجام نشه همسرم مهریه اش رو میخواد دادگاه قبول میکنه صبر کنه؟
ممنون میشم بگید راهش چیه که هم خیال همسرم راحت بشه که اگه من زدم زیر طلاق مشکلی برای روند مطالبه مهریه اش ایجاد نمیشه و هم خیال من از بابت اینکه فقط در صورت طلاق ندادن دادگاه رای به پرداخت مهریه میده!
متشکرم

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز چون طلاق به صورت توافقی است تا زمانی که پروسه طلاق سپری نشده و طلاق در دفتر اسناد رسمی امضا نشده نمی توانید او را ملزم نماید مگر به دفتر اسناد رسمی مراجعه نماید و در انجا اسناد مربوطه را اضما نماید

میتوانید با مراجعه به دفاتراسنادرسمی وکالت در طلاق(حق طلاق) را به زوجه با شرط بذل مهریه تنظیم نمایید تا زوجه هر زمان که بخواهد بتواند بدون حضور شما اقدام به طلاق نمایید و دادگاه مهریه چنین درخواستی را قبول نمیکند که رسیدگی به تعویق بیفتد و اگر تمایل به طلاق توافقی دارید از طریق وکیل که با نحوه کارآشنایی داردمیتوان در کوتاهترین زمان حکم طلاق توافقی را دریافت نمودلذا توافق عادی که بین خودتان حتی باحضورشهود تنظیم شده باشد اعتبار رسمی نداشته و قابل استناد در دادگاه نمی باشد