حکم قطعی به نفع ایشان صادر شده، از چه طریقی اقدام کنیم که رای به نفع ما شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۳ #69565063

با سلام من زمینی را خریداری کردم بعد معلوم شد به یک نفر دیگر هم این زمین فروخته شده وکالت نامه محظر به نام پدرم است و مباینامه به نام من به دلیل اینکه به سن قانونی نرسیده بودم وکالت نامه به اسم من نشد نفر دیگر فقط مباینامه دارد از آن تاریخی که زمین را خریدیم ملک در اختیار ماست و ما تمام پول را به فروشنده داده این نفر دیگر برا ما شکایت کرده و ادعا دار ما تصرف عدوانی کرده ایم و در حکم اول به نفع ما تمام شد بعد فروشنده فوت می‌کند بعد فوت ایشان نفر دیگر در تجدید نظر بنده را محکوم می‌کند

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به نظر می رسد که در مرحله تجدیدنظر نتوانسته اید به خوبی با ارائه درست مدارک از خود دفاع نمایید. پیشنهاد می‌شود اولا از وجود وکیل بهره بگیرید یا اینکه در همین سامانه از طریق مشاوره برخط یا مشاوره تلفنی یا ارزیابی حقوقی سؤالات و ابهامات خود را مطرح نموده و پاسخ دریافت نمایید...
نهایتا اینکه چه از طریق وکیل و چه خودتان می توانید با ارائه مدارک و مستندات درخواست اعاده دادرسی نمایید

با سلام با فرض اینکه قسمت انتهای فرمایش شما سوالی هست خدمتان عارضم که محتویات پرونده در مرحله دادگاه تجدید نظر اهمیت دارد.در شکایت تصرف عدوانی سبق تصرف شما شرط است و اسناد دال برمالکیت را نیز شما دارید .در خصوص وکالتنامه نیز می توانید اعلام کنید که به پدرتون وکالت در انجام امور داده اید .علی ایحال اعتراض طرف مقابل را مطالعه و بررسی کنید ومتناسب با آن راه دفاع مناسب پیش بگیرید