میخوام خانمم رو طلاق ندم و درخواست ازدواج مجدد کنم آیا مشکلی نداره؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۱۰ #69548022

سلام...بنده ۱۳ ماهه خانمم خانه رو ترک کرده...عدم تمکین دارم هر کاری هم کردم برنمیگرده........اما مهمتر از سوال اول اینه اگه بنده ازدواج مجدد کنم خانمم میتونه برگرده...اگر برگشت آیا باید خانه و وسایل جدا براش تهیه کنم...ممنون از شما بزرگواران

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . شما باتوجه به اینکه همسرتان خانه را ترک کرده و شما هم حکم عدم تمکین همسرتان را از دادگاه گرفته اید میتوانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد را مطرح کنید و بعد از اجازه دادگاه میتوانید ازدواج و آنرا در دفتر خانه ثبت کنید.و اینکه شما اجباری برای خانه مجزا و وسایل جدید برای همسر قبلی داشته باشید.خیر.ولی چنانچه تمکین کند نفقه او هم بر عهده شماست

سلام . شما باتوجه به اینکه همسرتان خانه را ترک کرده و شما هم حکم عدم تمکین همسرتان را از دادگاه گرفته اید میتوانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد را مطرح کنید و بعد از اجازه دادگاه میتوانید ازدواج و آنرا در دفتر خانه ثبت کنید.و اینکه شما اجباری برای خانه مجزا و وسایل جدید برای همسر قبلی داشته باشید.خیر

باسلام درصورتی که عدم تمکین زوجه اثبات شده باشد میتوانید به دادگاه دادخواست ازدواج مجدد نمایید و درصورت بازگشت زوجه اول بایستی مسکن جداگانه تهیه نمایید.

درود
ازدواج مجدد تنها در صورت اذن همسر اول یا تجویز قانونی ازدواج مجدد از ناحیه دادگاه امکانپذیر است .
هر زمان همسرتان حاضر به تمکین بودن باید لوازم زندگی و‌منزل جهت سکنی را برایشان فراهم نمایید .

با درود میتوانید از دادگاه تقاضای تجویز ازدواج مجدد را بخواهید.
برگردند تا زمانی که طلاق واقع نشده مستحق نفقه است و شما مکلف به تهیه منزل مستقل و متناسب با شان ایشان میباشید

سلام و ارادت
ابتدا بایستی گواهی تجویز ازدواج مجدد از دادگاه اخذ کنید .
در صورتیکه همسر اول بازگردد بایستی منزل و اثاث البیت تهیه نمایید .

سلام و عرض ادب
الف)بله می‌توانند به زندگی زناشویی بازگردند
ب)بله مکلف هستید منزل مسکونی با اسباب و وسایل در خور شان زوجه فراهم آورید