آیا مشاهده ویدیوی سایت، جرم محسوب میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۳ #69538559

با سلام
روز بخیر
چند وقت پیش تو یه سایت خارجی یک ویدیوی آموزشی رو تماشا کردم که تماشاش برای همه رایگان بود ولی برای دانلود آن ویدیو که توسط خود اون سایت تهیه شده بود بایستی مبلغی رو به دلار پرداخت میکردم، من این ویدیو رو دانلود نکردم ولی فقط از سه یا چهار صحنه ی ویدیو، اسکرین شات گرفتم.
سوالم اینه که آیا این کار من جرم محسوب میشه؟
با تشکر.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر جرم نیست

سلام
چنین اقدامی فاقد وصف مجرمانه است

فعل مجرمانه باید در قوانین تصریح شود تماشای فیلم در فضای مجازی و گرفتن عکس از آن اگر محتوای فیلم مجرمانه نباشد جرم نیست

خیر این کار ناقض مقررات کپی رایت نبوده و جرم نیست.

باسلام سفر رویت و تماشای فیلم در اینترنت و فضای مجازی جرم محسوب نمی‌شود

با سلام

قانون‌مجازات‌ اسلامی، در ماده ۷۴۵ (ماده ۱۶ قانون جرایم‌رایانه‌ای) افشای اسرار خصوصی دیگران را جرم
دانسته و مجازات آن را جزای‌‌نقدی و تا دو سال حبس درنظر گرفته است. البته اسرار خصوصی در قانون ایران به صورت مشخص تعریف نشده‌، اما در ماده ۸ قانون "احترام به آزادیهای مشروع و حفظ حقوق شهروندی" نامه‌ها، عکس‌ها، نوشته‌ها و فیلم‌های خصوصی را از مصادیق بارز آن دانسته‌ است.
لذا اسکرین شات گرفتن از فیلم درصورتیکه جز فیلمهای خصوصی نباشد جرم نیست

تازمانی که کسی ازشما شکایت نکرده نمیشه قاطع نظرداد