آیا امکان انتقال ملک با وکالت به خود طرف هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۳ #69533848

سلام
خواهشمندم از وکلای محترم راهنمایی بفرمایید.
پدر مرحومم زمینی را شریکی با فرد دیگری سال ۵۳ خریدن که حدودا ۱۸۰۰۰ متر بوده. در سال ۵۹, ۶۱۰۰ متر از این زمین شراکتا فروخته شده به نفر سومی
در سال ۸۹ پدرم در بستر بیماری گویا وکالتی رو به فرزند شریکش داده و الان ما بنچاق معامله ای در دفترخونه گرفتیم که همون سال, فرزند شریک پدرم با وکالت از هر دو مالک ۶۲۰۰ متر زمین رو خریده.
دوما الان ثبت اسناد میگه شما دیگه هیچ مالکیتی به این پلاک ثبتی ندارید. در صورتی که الان زمین متر زده شده ۱۲۰۰۰ متر هست. ایا امکان داره که زمین شریکی فقط از سهم پدر من در معامله فروخته شده باشه به فرزند شریک؟ یا باید از سهم هر دو مساوی فروخته شده باشه؟
به دلیل فوت پدرم و نامعلوم بودن سندسازی به شدت نیاز به وکیل زبده ای داریم که مسئله رو مشخص کنن که دنبال قضیه رو بگیریم یا دیگه دستمون به جایی بند نیست.
ممنون

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله وکیل درصورت عدم قید مخالف در وکالتنامه ، میتواند به خود نیز منتقل کند

سلام وکیل می تواند با استفاده از وکالتنامه در صورت وجود اختیارات اقدام به معامله با خود نماید

سلام
بله امکان انتقال ملک با وکالت به خود شخص نیز وجود دارد.

از طریق ارزیابی و یا مشاوره تلفنی اقدام کنید

سلام با توجه به اینکه پسر شریک پدریتان از پدرتان وکالت داشته اند و در حال حاضر نیز اداره ثبت برای شما اعلام کرده که پدرتان در زمین موصوف مالکیتی ندارند این بدان معناست که پسر شریک پدرتان با استفاده از همان وکالتنامه ای که از پدرتان گرفته بودند سهم پدرتان را بنام خود یا دیگری منتقل کرده است. لذا لازم است آن وکالتنامه و نحوه و مقدار انتقال ملک با استناد به آن وکالتنامه و همچنین معامله ای که سال ۵۹ انجام گرفته، توسط وکیل مورد بررسی قرار بگیرد بدون بررسی موارد مذکور نمیتوان گفت از نظر حقوقی به نتیجه ای می رسید یا نه؟

باسلام.
مدارک شما نیاز به بررسی کامل دارد.حتما حضوری نزد یک وکیل رفته و مشاوره داشته باشید

درود
بله امکان انتقال ملک با وکالت به خود شخص نیز وجود دارد.