ایا میتوانم بعد از سقط تجاوز را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۴ #69523347

با سلام
هفت ماه پیش به من تجاوز شده، بخاطر وجدانم، بخاطر خانواده پیگیر نشدم و ترمیم بکارت انجام دادم. و قبل از ان یک سقط غیرمحاز انجام دادم که هیچ مدرکی ندارم بغیر از پزشکی که اینکار را کرده. اما از ترس اینکه کارش غیرقانونی است نمیخواهد در دادگاه شهادت دهد. من چکار کنم و چگونه این قضایا را اثبات کنم تا حقم را از اون ظالم بگیرم؟ البته اقرار و سپس انکار ایشان در پیام ها و صحبت ها واضح است.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مسیله ی اول اینکه صرف سقط جنین،اماره ای مبنی بر تجاوز نمیباشد.
موضوع دوم اینکه اثبات تجاوز امری بسیار دشوار میباشد که صرفا با چند پیامک قابل اثبات مکیباشد
و در نهایت اینکه با توجه به این امر که شما پس از بروز این اتفاق،اقدام به دریافت گواهی پزشکی قانونی ننموده اید، امکان اثبات اینکه این حادثه پیش آمده و از جانب چه شخصی بوده است،بنظر امری غیرممکن میرسد.

برای هر دعوای اصولا نیازمند ادله قوی می باشد برای اثبات این امر شما میبایست شاهد داشته باشید و به واسطه یک پیامک به تنهایی نمی توان این جرم را اثبات نمود و نسبت به این پرونده قرار منع تعقیب صادر می شود

سلام
طرح شکایت نیاز به ارائه دلایل قوی می باشد و پیامک به تنهایی نمیتواند دعوای شمارا ثابت کند
مضافا که انقضای مدت طولانی باعث از بین رفتن اثار میشوود و پزشکی قانونی نیز نمیتواند نظریه ای در این خصوص صادر نماید .

معمولا در تجاوز به عنف ، شخص قربانی، توسط مجرم تحت ضرب و جرح شدید در نواحی دست و پا قرار میگیرد لذا بایستی در زمان وقوع این جرم ، به پزشکی قانونی مراجعه و تصدیق موارد ضرب و جرح را می گرفتید ، حال که این مهم انجام نشده است شکایت شما با استناد به پیامک ها ، کاری غیرممکن نیست اما اثبات آن سخت است.
سقط جنین توسط شما نیز ، دلیلی بر تجاوز به عنف توسط مجرم نیست.