نداشتن قرارداد کار چه تبعاتی دارد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۶,۷۵۸ #6951

با سلام
مدت نوزده ماه می باشد که در یک شرکت خصوصی به صورت تمام وقت مشغول کار هستم و قرارداد فی مابین یک قرارداد شفاهی می باشد که طبق آن کارفرما من را بیمه نمی کرد
الان بعد از گذشت ۱۹ ماه و با توجه به اینکه کارفرما حقوق اینجانب را پرداخت نمی کند قصد دارم با شکایت به اداره کار حقوق معوقه ام را دریافت نمایم ولی در اثبات رابطه کارفرما و کارگری سند مستدلی برای ارائه ندارم
لطفا بنده را راهنمایی بفرمائید .

مشاوره حقوقی اداره کار
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز، رابطه کاری اعم است از رابطه کتبی (قرارداد مکتوب) و رابطه شفاهی. شما با استفاده از شهادت شهود (استشهادیه) پول های واریزی به حسابتان (ماهانه) می توانید رابطه کاری خود را اثبات کنید.

سلام
با استناد به پرینت های واریزی رابطه کاری را محرز نموده و کلیه مطالبات خود را با ثبت شکایت از کارفرما مطالبه مینمایید

سلام .به استناد شهادت شهود و تحقیق توسط بازرسین اداره کار میتوانید اشتغال خود را اثبات و حقوق و مزایا را مطالبه نمایید

با درود قرارداد شفافی نیز معتبر است جای نگرانی نیست

بادرود.اگرچه شاکله واساس اثبات رابطه کارگر وکارفرما و علم به حقوق ومزایا وشرح وظایف طرفین درقرارداد معین میشود اما برای اثبات انجام امور وکار برای پیمانکار یاکارفرما میتوان به شهود.ثبت ورود وخروج وساعات کاره کارگر درمحیط کارگاه و درپاره ای مواقع استنادبه ضبط دوربین های تعبیه درمحل کار نمود که بعد از صحه این امر میتوان خواهان و مطالبه حقوق ومزایا راداشته باشید

با سلام

اگر حق بیمه شما پرداخت می شود با استعلام بیمه های واریزی از تامین اجتماعی رابطه کارگری و کارفرمایی اثبات می شود، لازم به ذکر است قرارداد اعم از شفاهی و کتبی است

به اداره کار شکایت کنید نیازی, به مدرک خاصی نیست