اگر ما برای سهم الارث خود شکایت کنیم می‌توانیم آن را بگیریم یا اینکه دیگر با این وکالت نامه طرف همه چیز را مال خود میکند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۸۴ #69488598

با سلام
اگر وکالت فروش و واگذاری به دایی خود که ارث مادر ما در دست او هست برای تقسیم سهم الارث داده باشیم و هنوز ارث را جدا نکرده باشد اگر ما برای سهم الارث خود شکایت کنیم می‌توانیم آن را بگیریم یا اینکه دیگر با این وکالت نامه طرف همه چیز را مال خود میکند

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت نامه باید بررسی شود .شما می توانید مورد وکالت را خود نیز انجام دهید.

با سلام.حتما طی اظهارنامه ای از ایشان بخواهید کهکه مدت دوماه زندگط مشترک رابدون دلیل قانونی وبدون هیچ عذری ترک نموده.واز انجام تکالیف و وظایف شرعی و قانونی اش سر باززده وشما را از دیدار فرزند محروم کرده با این وجود بدلیل باتوجه به عشق و محبتی که به ایشان وزندگی مشترکتان و فرزند دلبندتان دارید خرج نفقه ایشان وفرزند را پرداخت نموده ایدوبدلیل مسدودی کارت دیگر مقدور نمی باشید .پس با ارسال شماره حساب یا کارت خود ظرف ۴۸ ساعت از تاریخ اظهارنامه اقدام نماید.

باسلام وکالتنامه باید ملاحظه شوند

باسلام وکالتنامه باید ملاحظه کرد تا نظر داد

با درود
نیاز به بررسی مطالب وکالتنامه دارد ، اما بصورت کلی چنانچه حق عزل وکیل ضمن عقد لازم رو اسقاط ننموده باشید ، میتوانید نسبت به عزل وکیل اقدام و یا خود مورد وکالت را انجام دهید

در تکمیل پاسخ قبلی، اگر وکالت بلاعزل نباشد، میتوانید وکیل را عزل کنید

با سلام موکل می تواند خودش طبق ماده ۶۸۳ قانون مدنی مورد وکالت را انجام دهد.البته وکالتنامه نیز نیاز به بررسی دارد.