ملکی را پیش خرید کردم مالک قادر به گرفتن پایان کار و سند نیست تمامی مبالغ را پرداخت کرده ام می توانم برای فسخ اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۳ #69452074

ملکی در بنگاه پیش خرید کردم تمامی مبالغ رو بجز مبلغ وام رو پرداخت کردم حالا فروشنده اعلام کرده قادر به گرفتن پایانکار و صدور سند نیست.می توانم معامله را فسخ کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی می توانید قرارداد را به دلیل فوق فسخ کنید که این حق فسخ در قرارداد برای شما در نظر گرفته شده باشد در غیراینصورت ابتدا باید از طریق دادگاه برای الزام به ایفاء تعهد فروشنده اقدام نمایید.