نیاز به تقدیم دادخواست تمکین از سوی بنده نیست؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۷۵ #69445825

باسلام و احترام، خدمت اساتید محترم
همسر بنده، حدود ۱ سال است که منزل مشترک را ترک نموده، و در تمکین بنده نیست.حال دادخواست نفقه داده است. با توجه، به یکی از نظریات مشورتی، متوجه شدم که نیاز به دادخواست تقابل بنده، در خصوص الزام به تمکین زوجه، در جلسه نفقه زوجه نمیباشد، و میشود در مقام دفاع، عنوان نمود: اساس اابیت و منزل فراهم است، زوجه رجوع کند تا نفقه پرداخت شود.... آیا، بدین طریق درست است
با تقدیم احترام مجدد

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باید دادخواست الزام به تمکین تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

الزام به تمکین نیاز به دادخواست دارد و نمی توانید در مقام دفاع از ان استفاده نمایید

سلام و ارادت
شما بایستی دادخواست الزام به تمکین بدهید .

بدون صدور حکم تمکین نفقه ساقط نمی شود . صرف دفاع در پرونده نفقه عدم تمکین اثبات نمی شود .

با سلام شما میتوانید دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید و در مقام دفاع باید اثبات کنید که منزل مشترک را ترک نموده

باید دادخواست الزام به تمکین از جانب شما مطرح شود

برای الزام به تمکین با توجه به اینکه دعوای متقابل محسوب نمی شود لذا باید دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید