میتونم برم دادگاه شکایت مجدد کنم و بگم نظرم عوض شده و حاضرم برگردم ولی خونه ای نیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۳ #69426135

سلام
بنده ناشزه شده ام به طور قطعی
ولی شوهرم یه خونه اجاره کرده بود با چند تا وسیله درب داغون الان اون خونه رو جمع کرده پول پیششم بالا کشیده دیگه نمیتونه خونه بگیره چون پولی نداره
الان سوالم اینه میتونم برم دادگاه شکایت مجدد کنم و بگم نظرم عوض شده و پشبمون شدم و حاضرم برگردم ولی خونه ای نیست برم توش زندگی کنم و آقا رو ملزم کنن به خونه گرفتن و چون نمیتونه خونه مجزا بگیره من میتونم در صورت شش ماه که ایشون خونه برای من نکیره وسیله تهیه نکنه برم ترک انفاق بزنم و طبق بند عقد نامه تقاضای طلاق کنم؟
اگر حرفام از لحاظ قانونی نشدنیه میتونید یه راهکار مشایه بدید من از ناشزگی دربیام!

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اظهارنامه ای برای همسر خود ارسال نمایید که تمایل به زندگی مشترک دارم و ضمن پاسخ به اظهارنامه آدرس منزل مذکور را به شما اعلام نماید و کلید منزل را نیز برای شما ارسال نماید
موفق باشید