طلاق از طرف مرد چگونه تقاضا شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۶ #69398700

با سلام؛ به دلیل عدم توجه به نیازهای من، بد اخلاقی، بد دهانی، وسواس و.... تصمیم قطعی به طلاق از زنم گرفتم. کارمند حقوق بگیر هستم. یه پسر ۱۰ ساله دارم. از دستش خسته شدم و به خانه پدرم پناه بردم. اما نفقه، و هزینه هاشون و همچنین اجاره خانه رو پرداخت میکنم. حدود چهار ماهه که وضعیت به این شکل هست. حاضر به طلاق هست اما میگه توافق نمیکنم. لطفا راهنمایی بفرمایید و تا حد امکان نتیجه رو پیش بینی کنید. ملکی به نامم نیست. حساب بانکی ام خالیه. سندی به نامم نیست... ممنونم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید جهت طلاق اقدام نمایید و با توجه به اینکه اموالی از شما معرفی نمی شود یک چهارم از حقوق شما کسر خواهد شد. اما در صورتی که خودرویی داشته باشید آن نیز توقیف خواهد شد.

سلام طلاق از طرف زوج نیاز به دلیل و مدرک ندارد شما می توانید برای طلاق وی اقدام کنید ولی با تکلیف حق و حقوق همسرتان نیز مشخص شود ( مهریه و اجرت المثل و نفقه و شرط تنصیف دارایی) با این شرایطی مالی که شما اشاره کردید باید به صورت تقسیط پرداخت کنید. دادخواست اعسار بدهید .

سلام
میتوانید اقدام به طرح دعوا طلاق نمایید مراتب به داوری ارجاع میشود و پس ازتعیین تکلیف مسائل مالی گواهی عدم امکان سازش صادر میشود

سلام
طلاق به درخواست مرد در دادگاه
ارائه دادخواست (حضور خود شخص یا وکیل وی که حتما می‌بایست وکیل دادگستری باشد لازم است)
مراجعه به داوری (دادگاه اختلاف را به داوری ارجاع می‌دهد و درصورتی‌که با کوشش داوران سازش بین زن و شوهر برقرار نشود «گواهی عدم سازش» به شوهر داده می‌شود)
پرداخت کلیه حقوق مالی زن یا صدور حکم اعسار
صدور حکم اعسار (حکمی که طبق آن مرد برای پرداخت حقوق مالی زن به شکل اقساط اقدام می‌نماید)
.