میتونم شکایت کنم و پولم رو برگردونم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۱ #69397296

سلام من یک زمین زراعی سال ۸۹ خریدم بعد دو سال زمین کلاهبرداری از آب درآمد الان بعد از ۱۰سال میتونم شکایت کنم و پولم رو برگردونم بعد چقدر هزینه دادرسی میشه ممنون از لطف شما

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام بله می توانید ثمن و غرامات را به نرخ روز مطالبه نمایید

سلام و وقت بخیر
بله شما میتونید بطلان معامله و استرداد ثمن به علاوه غرامات و خسارات به نرخ روز را مطالبه کنید.
موفق باشید

بله فروشنده ضامن درک مبیع است و اگر مستحق للغیر درآید باید خسارات شما به همراه ثمن به نرخ روز را پرداخت نماید.

با سلام ، دادخواست مطالبه ثمن معامله به نرخ شاخص روز مطرح کنید هزینه دادرسی از روی ثمن پرداختی محاسبه خواهد شد.

سلام و درود
موضوع عنوان شده نیازمند شفافیت و شرح کامل عنوان کلاهبرداری است چرا کلاهبرداری املاک از مباحث متنوع و شایع زمان کنونی است.
مواردی همچون تنظیم مبایعه نامه های جعلی، معاملات بدون حضور مالک یا مالکان،ارائه وکالت نامه‌های جعلی از طرف مالک یا مالکین، فروش ملک به افراد متعدد و... لذا عموما اگر از فریب کاری مطلع اما تا کنون اقدامی نکرده اید صرفا مبلغ پرداختی را مطالبه نمائید.

سلام مطالبه ثمن معامله و غرامت را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید هزینه دادرسی بر حسب قیمت منطقه ای ملک محاسبه میگردد

اگر زمین مال غیر بوده و اثبات شود که شما از مال غیر بودن زمین بی اطلاع بوده اید علاوه بر ثمن معامله میتوانید خسارات وارده را نیز از فروشنده دریافت نمایید ولی درصورت اطلاع از تعلق مال بغیر فقط ثمن پرداختی را میتوانید دریافت کنید