برای تاخیر در پرداخت و همچنین گرفتن مبلغ اصل پول چه کاری باید انجام دهیم و مبلغ تاخیر از خرداد ۹۸ تا الان چقدر محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۸۶ #69376031

سلام
سفته ای به مبلغ ۱۰ میلیون تومن از فردی بابت ضمانت پرداخت پول و انجام کار گرفتم و شخص از انجام کار و برگشت پول سر باز زد و مبلغ پول را به من پس نداد و من هم اقدام به واخواست سفته نمودم و شورای حل اختلاف رفتم و رای به پرداخت وجه سفته دادند، اما متاسفانه شخص بدهکار به شورا مراجعه نکرد و آدرسی هم که داده بود تغییر کرده بود و ما نتوانستیم که آدرسی از ایشان پیدا کنیم تا الان که آدرس مادرش و شماره تلفن خودش را پیدا کرده ایم و از تاریخ واخواست تا حالا حدود ۲ سال و ۲ ماه گذشته است، میخواستم بدونم که برای تاخیر در پرداخت و همچنین گرفتن مبلغ اصل پول چه کاری باید انجام دهیم و مبلغ تاخیر از خرداد ۹۸ تا الان چقدر محاسبه میشود؟
ضمنا کلیه کارهای اداری و ثبت در سامانه ثنا و طرح شکایت از این شخص و استعلام از راهنمایی و رانندگی انجام شده است و خودرویی به نامش نبود.. و حکم توقیف اموال و تاخیر در پرداخت تادیه انجام شده و در شورای حل اختلاف شیراز ثبت شده است...
فقط از تاریخ واخواست سفته تا الان آدرس جدید و شماره تلفن ایشان را نداشتیم...
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ، مستحضر باشید که این خسارت از تاریخ سررسید قابل محاسبه خواهد بود، می‌توانید از بخش محاسبات حقوقی بنیاد اقدام به محاسبه نمایید.

درود
مبلغ خسارت تاخیر تادیه را می توانید در قسمت محاسبه حقوقی سایت محاسبه کنید.

خسارت تاخیر از تاریخ سررسید یا واخواست قابل مطالبه است.

بادرودوسلام اززمان سررسید خسارات تاخیرتادیه حساب می شود.

از تاریخ سررسید خسارت تاخیر محاسبه می گردد.

با سلام، چون واخواست شده از زمان تاریخ سررسید تا زمان اجرای حکم خسارت دریافت می کنید