در این صورت دادگاه برای ما داور تعیین میکند یا اینکه خود قضاوت می کند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۰۴ #69368841

با سلام
ما در یک قرارداد مشارک داور داریم.
در حال حاظر طرف سازنده فراری است و اثری از او نیست
داور ما نیز میگوید استعفا میدهد و رای نمی دهد.
ترجیح ما به قضاوت دادگاه است.

مشاوره حقوقی داوری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ااز طرف دادگاه داور تعیین میشود

موضوع مشمول ماده ۴۶۰ قانون ایین دادرسی مدنی است . پس از طی تشریفات قانونی در نهایت دادگاه داور انتخاب می کند

با سلام
شما ابتدا از طریق اظهارنامه از داور بخواهید نظر خود را اعلام نماید و بعد با گواهی نظر داور اقدام قضایی در مراجع قضایی انجام دهید

در صورت انصراف داور یا استعفا و یا امتناع از صدور رای داوری می‌توانید به دادگاه مراجعه نمایید و دادگاه صالح به رسیدگی خواهد بود

درود. کتبا درخواست داوری به جهت مدنظر خود را ابلاغ کنید. پاسخ کتبی داور مبنی بر رد داوری را به دادخواست خود ضمیمه نمایید.

باسلام اگردرقراردادشخص معین ومشخصی به عنوان داورانتخاب نشود درصورت بروز اختلاف درخصوص مفاد واجرا وتفسیر قرارداد خواهان پرونده ابتدا با ارسال اظهارنامه یک نفرداور به طرف قرارداد ارسال میکند چنانچه طرف مقابل داورخودرا درجواب ارسال اظهارنامه معرفی نکند ، ذی نفع قرارداد باتقدیم دادخواست به خواسته ، تعیین داور ازطرف دادگاه اقدام خواهدکرد.

باسلام وقتی داور استعفا داد این بار قاضی دادگاه وارد اصل وماهیت دعوی شده ورسیدگی به پرونده انجام خواهد داد.