مدت زمان پس گرفتن شکایت چه مدت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۵ #69367188

با سلام من شکایت حقوقی ابطال سند کردم و الان ۲۰ روز به اولین جلسه دادگاه مونده و الان میخام شکایتمو پس بگیرم میخاستم بدون مهلت پس گرفتن شکایت تا چند روز مونده به دادگاه می تونم پس بگیرم

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید در اولین جلسه رسیدگی و یا پیش از تشکیل جلسه انصراف خود را اعلام نمایید.

با سلام شما میتوانید قبل از جلسه رسیدگی و همچنین در حین جلسه رسیدگی و قبل از اعلام ختم رسیدگی به دادخواست خویش را مسترد نمایید