با تعویض کلید خانه پدری چه اقدام قانونی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۰۹ #69347549

بعد از فوت پدر و مادرم دو برادرم کلید خانه پدریمان را عوض کردند و به ما اجازه ورود به خانه را نمیدهند ،البته همه ما ازدواج کردیم و زندگی مستقلی داریم و خانه پدریمان با اسباب و اثاثیه اش مانده و برادرم اختیار خانه را بدست گرفته با اینکه آنجا زندگی نمیکند

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا دادخواست صدور گواهی انحصار وراثت و مهر و موم و تحریر ترکه بدهید
سپس دادخواست تقسیم ترکه ثبت بفرمایید

تقاضای تقسیم و تحریر ترکه بدهید.

باسلام ابتدا انحصار وراثت وسپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح نمایید.

ابتدا انحصار وراثت و سپس تحریر و مهروموم ترکه انجام شود. به دفتر خدمات قضایی الکترونیک مراجعه شود.

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

ابتدا انحصار وراثت کنید و سپس دادخواست تقسیم ترکه دهید

سلام .پس از اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر ومهروموم ترکه را ارایه نمایید