در مورد تعویض اتاق خودرو چطور اقدام شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۲ #69343487

سلام خدمت شما من سال ۹۸ ماشینمو اتاقشو تعویض کردم و مراحل قانینشو طی نکردم نا گفته نمونه که فاکتور اتاق که خریداری کردم گم شده الان اگه بخرم برم دنبال کاراش باید چکار کنم کاری میشه کرد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
از طریق پلیس راهنمای و رانندگی پیگیری نمایید

شما باید به پلیس راه بر مراجعه نمایید و مدارکی که آن مرجع می‌خواهد در اختیار آنها بگذارید و الا ماشین شما پلاک نمی شود

با مراجعه به پلیس راهور و سپس آگاهی اقدام نمایید.

سلام با مدارک اتاق از جمله شماره و فاکتور به پلیس راهور مراجعه کنید یه نامه بازدید خودرو میدن برای تعویض پلاک انجام میدید یه نامه هم میدن برای آگاهی به جهت استعلام سرقتی بودن یا نبودن اون استعلام رو آگاهی انجام میده یه نام میده برای دادسرا تشریف می‌برید اونجا میزان جریمه رو بر اساس توصیه پلیس راهور که معمولا یک هشتم مبلغ قطعه تعویضی هست به شما ابلاغ می‌کنند فیش رو پرداخت کرده و با جواب نامه می‌برید آگاهی اونجا نامه بلامانع می زنند برای راهور و تو سیستم ثبت میشه

با سلام
* مراحل قانونی تعویض اتاق خودرو به شرح زیر است :
۱- مراجعه به دوایر شماره‌گذاری ادارات راهنمایی‌ و رانندگی
۲- اقدام به دریافت مجوز تعویض اتاق
۳- بررسی وضعیت خودرو از سوی افسران کارشناس تصادفات
۴- تایید کارشناسان برای تعویض اتاق
۵- صدور مجوز تعویض
۶- مراجعه مالک به اداره راهنمایی و رانندگی پس از تعویض اتاق
۷- بازدید نهایی راهنمایی و رانندگی از اتاق تعویض‌شده
۸- ثبت تعویض اتاق در سوابق خودرو

با اخذ حکم ار دادگاه پلیس راهور بشما اجازه تعویض اتاق میدهد

با درود از طریق راهنمایی و رانندگی و تعویض پلاک اقدام و پیگیری نمایید