بنده برای حل مشکلم و ارسال پرونده به کمیسیون به کجا مراجعه نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۰ #69332168

با سلام خدمت اعضای محترم بنیاد وکلا
عرض شود خدمت بزرگواران که بنده یک زمینی به مساحت ۶۰۰۰ متر مربع دارم بنده جهت احداث انباری و اتاقک نگهبانی برای انبار نمودن ادوات و نهاده‌های کشاورزی و حفاظت از محصولات باغ برای جلوگیری از ورود سارقین به باغم تقاضای اخذ مجوز نموده بودم کارمندان امور اراضی بنده را جهت دریافت پاسخ استعلامات به ادارات مربوطه معرفی نمودند و پس از تشکیل پرونده توسط اینجانب از ارسال پرونده به کمیسیون ماده یک تبصره یک امور اراضی استان به استناد به ماده ۱ آیین نامه اجرایی قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها بند ذ به بهانه‌های مختلف خودداری می‌نمایند و اظهار می دارند زمین شما فاقد سند ثبتی مالکیت است در حالی که ماده یک بند ذ قانون یاد شده فوق مدارک مثبته و قانونی دال بر مالکیت را به تحقق یافتن چندین موارد بیان نموده است و بنده برای زمینم فروشنامه دارم که از پدرم به من انتقال یافته است و زمینم دارای نسق زراعی می باشد و خارج از اراضی ملی میباشد و جزء مستثنیات اشخاص می باشد همچنین ماده یک تبصره یک قانون فوق اشاره می دارد ( دبیرخانه کمیسیون وظیفه دریافت تقاضا تشکیل و تکمیل پرونده بررسی کارشناسی اولیه و مطرح نمودن پرونده ها به نوبت در کمیسیون می باشد) ولی کارمندان امور اراضی بر خلاف قوانین و مقررات تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها و همچنین ماده یک بند ذ آیین نامه اجرای آن قانون عمل می‌کند و اقدام آنها تخلف اداری محسوب می شود سوال بنده از شما بزرگواران این است بنده برای حل مشکلم و ارسال پرونده به کمیسیون به کجا مراجعه نمایم؟ آیا مرجع رسیدگی کننده به جز دیوان عدالت اداری در این خصوص وجود دارد یا خیر؟ ممنون ازپاسخ دهندگان گرامی موفق و موید باشد دعای گوی شما هستم

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام