آیا شاکی در صورت دریافت پول خود، حق حکم جلب دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۰ #69295001

با سلام.
اگر شاکی هر ماه پول خود را از حقوق ضامن برداشت کند، باز هم در اینصورت آیا میتواند حکم جلب شخصی که چک به نام اوست، را بگیرد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اقدام علیه ضامن مانع این نیست که فرد علیه صادر کننده نیز اقدام نماید

سلام و درود
نسبت به میزان تتمه مبلغ محکوم به(مبلغ موضوع حکم) شخص میتواند از طریق اموال و یا جلب هردونفر اقدام کند و محدودیتی نیست در این خصوص مگر همان که عرض شد.(سقف مبلغ)
یعنی اگر ۱۰۰ میلیون مبلغ محکومیت است و مبلغ ۵۰ میلیون وصول شد تنها برای نصف باقیمانده میتواند حکم جلب دیگری را بگیرد.
موفق باشید.