ایا امکان صدور گواهی ازدواج برایم وجود دارد؟

پرسیده شده
۳۵ پاسخ ۴۲۳ #69291673

سلام.حکم الزام به تمکین قطعی زوجه را دوسال پیش از دادگاه گرفتم.در این دو سال خانمی را عقد صیغه موقت کردم. که تاریخ آن گذشته است.این صیغه نامه تاریخ گذشته به دست زوجه رسیده است. با توجه به توضیحات داده شده اگر دادخواست ازدواج مجدد بدهم و زوجه از امدن ممانعت نماید ایا امکان صدور گواهی ازدواج برایم وجود دارد یا دادگاه به دلیل وجود صیغه نامه درگذشته از صدور گواهی ازدواج خودداری می‌کند.ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
گواهی نشوز زوجه را دریافت نموده و با استناد به آن دادخواست تجویز ازدواج تنظیم و ثبت بفرمایید

سلام
با استناد گواهی نشوز زوجه میتوانید برای دادخواست تجویز ازدواج اقدام کنید

باسلام
با اشاره به گواهی نشوز زوجه امکان دادخواست تجویز ازدواج وجود دارد.

سلام
با فرض سوال وکالت در طلاق متصور است

سلام طبق حکم عدم تمکین میتوانید تقاضای ازدواج مجدد را مطرح نمایید

باسلام و درود به استناد گواهی نشوز زوجه امکان دادخواست تجویز ازدواج وجود دارد.

باسلام
اگر صیغه نامه به دست ایشان رسیده باشد واثبات کنن عقد موقت شمارو واسه ی ایشان حق طلاق ایجاد میشودمگر اینکه نتوانند ثابت کنند ایجاد حق طلاق نمیکند ودرمورد الزام به تمکین اگر دراین مدت زوجه تمکین نکرده وناشزه بودن ایشون اثبات شود اجازه ازدواج صادر میشود