اگر بعد از ارائه کروکی افسر راهنمایی در دادسرا قرار منع تعقیب صادر شده، برخلاف نظریه کروکی افسر؛ آیا کروکی در دادگاه دیگر قابل اعتبار است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۶۶ #69287921

سلام عرض ادب.
شخصی با عنوان ایراد صدمه بدنی غیر عمدی براثر تصادف رانندگی از بنده شکایت نمود بعد از آن طبق کروکی ( که بعدا مشخص شد روز بعد از حادثه و در اداره راهنمایی ترسیم شده نه در محل حادثه) ارائه شده به دادگاه کیفری و بنده توافقی وطبق نظر کارشناس به ایشان خسارت پرداخت نمودیم.یک ماه بعد مدارکی بدست آمد که به دادسرا ارائه شد که اصلا تصادفی وجود نداشته.دادسرا بعد از تحقیقات قرار منع تعقیب صادر نمود و شاکی رضایت داد. آیا کروکی که به دادسرا ارائه شده و قرار منع تعقیب صادر شده برای همیشه بی اعتبار است یا میتوان دوباره به آن استناد نمود و در دادگاه حقوقی دیگری مجددا شکایت کرد؟ همچنین کسی که یک بار بابت تصادف طبق نظر کارشناس خسارت مالی گرفته میتواند دوباره اقدام به شکایت وگرفتن خسارت کند؟باتشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام امکان شکایت مجدد در خصوص این موضوع وجود ندارد

بادرودوسلام امکان شکایت مجددنمی باشد.

رای اگر قطعی گردد قابل رسیدگی مجدد نیست مگر اینکه مستندات دیگری نمایان شود که مبنای رسیدگی مجدد قرار گیرد.

با سلام و درود . جبران یک خسارت از دو محل و برای بیشتر از یک مرتبه امکان پذیر نیست .

با درود
به اعتبار امر مختومه امکان طرح آن متصور نیست

بنام خدا،امکان شکایت مجدد در این خصوص وجود ندارد.

باسلام
خیر دارای اعتبار امر مختومه می باشد