امکانش هست قسمتی را پرداخت کرد و بعد مالیات اموال دیگه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۶ #69276573

سلام.وقت بخیر
میخواستم بدونم برای اقدام مراحل مالیات بر ارث محدودیت زمانی وجود داره و اینکه تمام مالیات اموال را باید یکجا پرداخت کرد یا امکانش هست قسمتی را پرداخت کرد و بعد مالیات اموال دیگه؟
برای انجام کل مراحل مالیات بر ارث میشه یه وکیل گرفت که ایشون زحمتش و بکشن؟
ممنون از وقتی که میزارید

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا یکسال پس از فوت مالیات بر ارث باید پرداخت گردد.

سلام، شما هم میتوانید یکجا اقدام کنید هم هر قسمتی از اموال را که به اداره دارایی معرفی کنید را پرداخت نمایید و امکان تقسیط هم وجود دارد.

درود
تا یکسال پس از فوت مالیات بر ارث قانونا باید پرداخت شود.