من اقرار به سرقت یک گوشی موبایل کردم ولی شاکی ادعا می کند بیشتر از آن بوده چه طور باید ثابت کنم که کار من نبوده است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۳۹ #69263353

سلام من سربازی هستم که در یک ایست بازرسی خدمت میکنم یک روز تعدادی گوشی قاچاق از یک خودرو کشف کردیم که در حین کشف گوشی ها من یک گوشی برای خودم برداشتم, حفاظت موضوع را متوجه شد و من هم اقرار به سرقت گوشی کردم و آن را برگرداندم, حالا مالک گوشی ها آمده است و شاکی شده که ۱۵ تا از گوشی های من کم شده, من سرباز هم با توجه به اقرار به سرقت آن یک گوشی متهم اصلی پرونده هستم و در دادسرای نظام پرونده در جریان است, آیا به سرقت بقیه گوشی ها هم محکوم میشوم و مجرم شناخته میشوم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شاکی باید بتواند ادعای خود را ثابت کند

با سلام، خیر مگر ثابت کنند چون مدعی ایشان هستند

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید ادعای شاکی باید اثبات شود .

نه . دلیل سرقت توسط شما نیست

نه . مگر شاکی ثابت کند بیشترازیک گوشی راشما سرقت کردید