آیا خوانده میتواند ملک توقیفیش را از مزایده خارج کند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۴۸ #69256244

با سلام
جهت وصول طلبم،ملکی از خوانده را به مزایده گذاشته ام و کارشناسی و قیمت گذاری هم انجام شده،اجرای احکام۳روز مهلت از طریق سامانه ثنا جهت اعتراض به نظریه کارشناسی به طرفین داده ولی اعتراضی صورت نگرفته،سوالم این است در مهلت مذکور،خوانده ادعای اینکه ملکش مستثنیات دین است را ننموده و اجرای احکام در حال انجام تشریفات مزایده و تعیین تاریخ برای انجام آن است،آیا خوانده این فرصت را داردکه بعدا" تا هر زمانی که بخواهد،ادعا کند ملک مورد مزایده جزءمسثنیات دین وی بوده و نباید به مزایده گذاشته شود یا بعد از برگزاری مزایده،آن را باطل کند یا مهلتش همان۳روز بوده است؟
اطلاع دارم که زمین و ملک دیگری هم قبلا خریداری کرده است و مبایعه نامه نوشته و کپی مبایعه نامه هایش هم روی پرونده گذاشته ام ولی ترسم از این است که ادعا کند آن زمین و ملک را فروخته و همین ملک موضوع مزایده تنها ملک وی است،میخواهم مطمئن شوم مهلتش همان ۳
روز بوده که بیش از۱ ماه است مهلتش به پایان رسیده و البته اعتراضی هم نکرده است.
با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان اعتراض وجود ندارد ...

سلام وقت بخیر
اعتراض در این خصوص میسر نمیباشد و مهلت ۳ روزه برای اعتراض به نظریه کارشناس میباشد.

با سلام طبق توضیحات شما امکان اعتراض در این خصوص نیست

سلام به نظر امکان اعتراض به این امر وجود ندارد و مهلت سه روزه نیر برای اعتراض به نظریه کارشناس است

با سلام این سه روز برای مهلت اعتراض به نظر کارشناس بوده و از بحث مستثنیات دین خارج بوده و در صورت اثبات میتونه اعتراض کنه.

امکان اعتراض در این مورد نیست

امکان اعتراض در این خصوص نیست