مراحل اداری گرفتن حکم مستقلی چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۱ #69254411

سلام خسته نباشید
من به سن قانونی رسیدم ولی خانوادم در امور درسی و دانشگاه
دخالت شدیدی دارن مانع پیشرفت من هستن !
و قبول ندارند که من به سن قانونی رسیدم حق انتخاب دارم و میگن برامون حکم دادگاه بیار که میتونی مستقل شی

میتونید مراحل کامل اداری گرفتن حکم از دادگاه برای مستقل شدنم شرح بدید !؟ بدون احضار خانواده

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باتوجه به اینکه سن قانونی شما گذشته است نیازی به اقدام قضایی نمیباشد و میتوانید مستقلا زندگی نمایید.

طبق ماده واحده مربوط به رشد متعاملین مصوب ۱۳۱۳ «اشخاصی که به سن ۱۸ سال شمسی تمام رسیده‎اند در محاکم عدلیه دولتی و دفاتر اسناد رسمی رشید محسوب می‎شوند، مگر آن که عدم رشد آنها به ظرفیت مدعی‎العموم در محاکم ثابت گردد.
«بر اساس عرف و عادت و مصلحت جامعه است که شخصی را که به سن ۱۸ سال تمام رسیده باشد، رشید فرض می‎کنند و در معاملات و اعمال حقوقی به او آزادی و استقلال می‎دهند و در واقع ۱۸ سال به عنوان اماره رشد در نظر گرفته شده است
میتوانید از طریق دادگاه اقدام به دریافت حکم رشد نمایید .

نیازی به اقدام قضایی نیست میتوانید مستقل زندگی کنید