از مادرم درخواست انتقال سند به اینجانب را دارم که متاسفانه اقدام نمیکند؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۵۶ #69249608

با عرض سلام بنده شخصا دوسال پیش اپارتمانی خریداری نمودم از شخصی که قولنامه به نام مادرم کردیم و سپی سند را به نام مادرم انتقال دادیم به جهت اینکه تمامی پرداخت های ثمن معامله از طرف اینجانب و همسرم میباشد که فیش های واریزی موجود است که وجه ان حاصل از فروش اپارتمان دیگری از طرف اینجانب بوده که مدارک موجود است پرداخت گردیده حال از مادرم درخواست انتقال سند به اینجانب را دارم که متاسفانه اقدام نمیکند و تازه منکر ماجرا گردیده است از نظر حقوقی میتوان اقدام نمود یا ملک بر باد رفت

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنظربنده دادخواستی تقدیم کنید برعلیه ایشان و اثبات هبه و رجوع از آن بکنید تا بتوانید ملک را از مادر خود پس بگیرید. دوم به استناد رسید واریز وجوه مبالغ پرداختی را از ایشان مطالبه کنید

در صورت اثبات هبه می توانید دادخواست رجوع از هبه را تقدیم دادگاه کنید در غیر این صورت می توانید با استناد به شهادت شهود حق خود را اثبات نمایید

"با سلام"
با عنایت بر مدارک دال بر پرداخت میتوانید استرداد وجه از مادر نمایید

سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی با استناد به رسید واریز وجوه پرداختی، دادخواست علیه مادرتان مطالبه وجه مطرح کنید.

با توجه ب اینکه سند ب نام مادر شما منتقل شده است ایشان بعنوان صاحب ملک قانونا حق هرگونه اعمال حقوقی بر ملک مذکور را دارند و نمیتوان ایشان را مجبور و ملزم ب انجام کاری برخلاف ارائه ایشون کرد اما با ارائه فیش های واریزی و مستندات مربوطه میتوانید وجوه پرداختی بابت معامله رو از ایشون دریافت کنید

سلام ، وارد طرح دعوی هبه یا مطالبه وجه نشید چون قطعا به ضرر شما خواهد بود و دستتون به ملک نخواهد رسید ، بهترین راه به نظر بنده طرح دعوی اثبات مالکیت و الزام مادرتون به انتقال ملک به نام شما به استناد وکالت و نمایندگی از طرف شما در معامله انجام شده خواهد بود ، با ارائه شهود و مدارک و نوشتن دادخواست و لایحه مناسب ، امکان گرفتن رای وجود داره

سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی با استناد رسید واریز وجوه پرداختی دادخواست مطالبه وجه ثبت کنید