اگه برم کلانتری برام سوء سابقه میخوره؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۵۵۴ #69245421

سلام من ۱۶ سالمه پدرم خیلی دیر ازدواج کرده و پیره واسه همین از بچگی مورد تحقر و ضرب و شتم شدید پدرم بودم ولی اکثر اثارش از بین رفته و چون ۶۵ سالشه دیگه زورش نمیرسه اما بازم هیچ عشقی توی خانواده نیست بعضی وقا منو تهدید میکنه از خونه میدازدم بیرون ۲ شبم توی پارک خابیدم اینا ساده ترین چیزاست و خیلی اوضاع بدتره در حالی که نه سمت دخترو اینا رفتم نه حتی لبم به سیگار خورده نمرات خوبیم دارم من میخاستم بدونم میشه تا قانونی شدن سنم به در خواست خودم برم مثلا پرورشگاه(یتیم خونه)؟
چجوری اقدام کنم خیلی مدیونتونم اگه جواب بدید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مراکز اورژانس اجتماعی با هدف کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی و حمایت از افراد آسیب دیده و در معرض آسیب فعالیت می‌کند. در صورت ضرورت می توانید با شماره تماس ۱۲۳ تماس بگیرید.

مراجعه به کلانتری نیاز ندارید و سوءسابقه هم محسوب نمی شود . با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید . دادخواست مطالبه نفقه بدهید . درصورت امکان از اقوام برای محل زندگی کمک بگیرید.

قانونی جهت اقامتگاه شما در پرورش گاه وجود ندارد
سعی کن با خانواده ات سازش کرده برگردی خوونه وبه حرف شان کوش بدی

پدر نمیتواند دختر خود را تا زمانی که ازدواج نکرده است از خانه بیرون کند و لذا دختر تا زمانی که ازدواج نکرده است میتواند در خانه پدر زندگی کند. پسر نیز تا سن ۱۸ سالگی و بیشتر (در صورتی که مشغول ادامه تحصیل باشد و یا قادر به کار کردن نباشد) میتواند در خانه پدر زندگی کند و حق نفقه دارد در غیراین موارد پدر میتواند از پسر بخواهد که خانه را ترک کند.

پیشنهاد بنده این است
۱- یک گزارش به دادستانی محل اقامت خود تقدیم کنید.
۲-با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید (شماره ۱۲۳)
زیرا آنجا کارشناسان موضوع شما را پیگیری خواهند کرد
موفق باشید

بنام خدا
باسلام
{{پاسخ شما در هم از لحاظ عملی و هم از لحاط حمایت علم حقوق از شما به ان خواهیم پرداخت}}
امکان تغییر اقامتگاه شما به پرورشگاه به نطر نمیرسد./ لطفا یا از مدد کارهای اداره کل بهزیزستی کمک بخواهید./
با مدد کار اجتماعی وفق مقرارات امره و همچنین اهم ان قانون حمایت از کودکان و نوجوانان به شما پیشنهاد میگردد به محکمه مراجعه فرمایید و از حقوق خود دفاع بعمل اورید که در ذیل به مهمترین قوانین جهت دفاع شما اشاره مختصری خواهیم کرد./تا بدانید که به چه اندازه تحت حمایت قانون گذار محترم میباشید./
جهت اطلاع و{ ضمنا ./کودک آزاری جرم عمومی است ./و اگر کسی شاهد./ این موضوع بوده و گزارش نکند مجرم است./} ماده ۲ قانون حمایت از کودکان و نوجونان ./همین قانون تصریح کرده
{{هر نوع اذیت و آزار کودکان و نوجوانان که موجب شود به آنان صدمه جسمانی
یا روانی و اخلقی وارد شود و سلامت/ جسم/ یا روان /
آنان را به مخاطره اندازد ممنوع است./}}
و همچنین قوانین و ایین نامه ها و لوایح در این خصوص که میتوانید از حق خویش دفاع کنید./

که چنانچه مورد عمل واقع گردد کودک و نوجوان تحت حمایت قانون گذار محترم میباشند./از همه لحاظ./

اوژانس اجتماعی در سال ۷۸ با محوریت کودک‌آزاری تاسیس شد که متاسفانه متروک مانده است./
طبق لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان /.مددکاران اجتماعی اورژانس در مفهوم./ ضابطان اجتماعی./ می­ توانند بدون نیاز./به حکم قضایی ./مداخله کنند.

یا اینکه به محکه مراجعه فرمایید در راستای اصوال۲۱.۲۹ قاون اساسی
وهمچنین ./دستور العمل تخصصی مراقبت و پرورش تحت حمایت سازمان بهزیستی./
و مطابق با ماده۱ق حمایت از کودکان./شما میتوانید مستند قرار دهید./ و لایحه حمایت از
کودکان و نوجوانان./
وهمچنین./ ماده ۱۱۷۳قانون مدنی ایران شما تحت حمایت قانون میباشید./از دیدگاه حقوقی و مواد قانونی دیگر
از نطر حقوق کیفری./
منتها ./
موجب تبصره‌ی ۲ ماده (۴۹) قانون مجازات اسلامی./ هرگاه برای تربیت اطفال بزه‌کار./ تنبیه بدنی آنان ضرورت پیداکند، تنبیه بایستی به {{میزان و مصلحت باشد}} تعیین میزان و مصلحت{{بر عهده دادگاه است }}
و به هر حال ضربه باید به حدی ملایم باشد که اثری اعم از کبودی یا خون مردگی یا خون ریزی از خود باقی نگذارد.
مسؤولیت جبران خسارت زیان دیده از جرم./ این این ماده قانئنی با توجه به نحوه سوال و تربیت شما شامل حال شما نمیگردد./
از نظر حقوق بین الملل
کنوانسیون ۱۹۸۹ حقوق کودک /؛ اصلی ترین منبع بین المللی/ در حمایت از حقوق کودکان است./ این کنوانسیون، کامل ترین سند مربوط به حقوق کودکان است/ که تا کنون تدوین شده و اولین سندی است که این حقوق را در عرصه بین المللی به صورتی لازم الاجرا مطرح کرده است./ بیشتر کشورهای جهان به آن ملحق شده اند./
ایران نیز به موجب ماده واحده الحاق اجازه دولت جمهوری اسلامی ایران در اسفند ۱۳۷۲ به کنوانسیون حقوق کودک پیوسته است./

با شایسته ترین احترامات

با درود..
اساسا مراجعه به کلانتـری تحت هر عنـوانی، به هیچ عنـوان سوسابقه محسوب نمی شود و در خصوص مشکلات مطـروحه، بلحاظ خانوادگی بودن موضـوع، می توانید جهت حل مشکلات مراتب را با اورژانس اجتماعی۱۲۳ در جریان بگذارید..