کارفرما میتواند حق و حقوق من رو پرداخت نکند؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۴۵ #69232200

من در یک آژانس رزرواسیون هتل کار میکردم و پس از امضای قرارداد پس از تقریبا دو هفته نه ناهار به من تعلق گرفت و نه سرویس رفت و آمد در صورتی که این ها قبل از امضای قرار داد روال بود و کارفرما به من اعلام کرد که اگر شرایط را قبول ندارم میتونم تسویه کنم تا آخر ماه موندم و بعد اعلام قطع همکاری کردم ولی هنوز قرارداد رو فسخ نکردن و حق و حقوقی هم پرداخت نشده چون به من گفتن که شما این ماه سود آنچنانی ندادین من نمیتونم حق شمارو پرداخت کنم در صورتی که حقوق من ثابت بود و در قرارداد هم همین ذکر شده بود . در یکی از بند های قرار داد ذکر شده بود که پس از قطع همکاری کارگر تا ۶ ماه حق ندارد در آژانس دیگری کار کند که من چون به کار نیاز داشتم اینو نادیده گرفتم الان کارفرما می‌تونه حق و حقوق من رو پرداخت نکنه؟
اداره ی کار هم شکایت کردم و اولین جلسه رو هم تشریف نیاوردن

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حقوق

معمولا سعی کنید با یک مدرک یا سند دادخواست شکایت از کارفرما بابت حقوق را مطرح کنید مثلا حقوق و پاداش– سنواتی که دریافت نکردید را حتما با علت ذکر کنید.
بخش اطلاعات در اداره کار شما را در صورت نیاز به راهنمایی کمک خواهد کرد، همچنین در کارگزاری‌های بیمه تامین اجتماعی بخش مشاوره برای ارباب رجوعان تعیین شده است.
اگر با دلایل و اسناد معتبر دادخواست شکایت از کارفرما بابت حقوق را تنظیم کنید ۱۰۰ درصد در محکمه پیروز خواهید بود و کارفرما چاره ای جز قبول رای صادره اداره کار ندارد.
در صورت سرباز زدن کارفرما هنگام اجرای حکم، شما می‌توانید نامه اجراییه را از واحد بایگانی اداره کار بگیرید و به شعبه قضایی که انها راهنمایی می‌کنند مراجعه و آنها برای شما یک مامور را برای گرفتن حقتان در اختیارتان قرار می‌دهند که البته در ۱ درصد مواقع کارفرمایی انقدر مقاومت از خود نشان می‌دهد که بخواهد کار به مامور قضایی برسد.

اصلا نگران نباشید همیشه حق به حق دار می‌رسد. کمی‌ باید صبور باشید اما مسلما کارفرما نمی‌تواند حق شما را ضایع کند قانون از شما حمایت می‌کند.

سلام علیکم
کارفرما مکلف است حق و حقوق شما را مطابق قرارداد پرداخت کند. شرط ضمن عقد هم تاثیری ندارد. انشاالله

باسلام به اداره کار مراجعه نمایید ایشان ملزم به اجرای مفلد قرارداد فی مابین خواهدشد.

درود بر شما
کار فرما مکلف به پرداخت حقوق قانونی شما وفق قانون کار و قررارداد می باشد

کارفرما طبق قرارداد ملزم به پرداخت حقوق شما می باشد در غیر این صورت می توانید از وی در اداره کار شکایت کنید

دادخواستی علیه کارفرما به اداره کار بدهید و حقوق خود را مطالبه کنید . کارفرما حق ندارد پس از اتمام کار شما را از کار در محل دیگر منع کند مگر آنکه پذیرفته باشد حقوق شش ماه بعدی شما را تامین می کند و این مطلب وجاهت قانونی ندارد و افراد آزاد هستند که پس پایان رابطه قراردادی و کاری هر زمان و هر کجا شغل دلخواه خود را انتخاب کنند .

حق و حقوق شما باید مطابق توافق فی مابین و به صورت کامل پرداخت‌شود.