اگه قبول نکردن چگونه اثبات کنم که طرف دلارهارو ازم گرفته؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۰ #69218105

باسلام و خسته نباشید,
با توجه به حکم دادگاه تجدیدنظر بنده میخواهند مدارک جدیدی که در اعاده دارسی داده بودم و به دلیل اثبات نکردن در دادگاه صالحه رد خورده را اثبات کنند بعد دوباره اعاده دادرسی مطرح کنن و الان هم یک مدرک جدیدتر هم دارم که صرافی خود ایران با ویسی که از ایشان دارم صراحتا اعلام میکنند که (من حواله نکردم),لطفا راهنمایی کنید اگه قبول نکردن چگونه اثبات کنم که طرف دلارهارو ازم گرفته و پس نمیدهد.

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارائه مدرک جدید به تنهایی نمیتواند موجب پذیرش اعاده دادرسی شود . تنها با ارائه مدارکی که در زمان دادرسی مکتوم بوده و شما از وجودش بی اطلاع بوده اید امکان طرح مجدد اعاده دادرسی وجود
دارد. همچنین نسبت به حکمی که پس از اعاده دادرسی صادر می گردد، دیگر اعاده دادرسی از همان جهت پذیرفته نخواهد شد.

با سلام
در صورتی دلیل جدید در اعاده دادرسی پذیرفته میشود که قبلا پنهان بوده و شما از آن بی خبر بوده اید

در صورتی که مدرک جدید شما پس از صدور رای قطعی کشف شده باشد امکان اعاده دادرسی ممکن خواهد بود

دلیل جدید درصورتی مورد قبول واقع میشود که تازمان صدور حکم در اختیار شما نبوده باشد

سلام. در صورتی میتونید به ماده ۴۷۴ قانون آیین دادرسی کیفری استناد نمایید که اولا شما محکوم شده باشید و ثانیا دلیل جدید باشه. در غیر اینصورت میتوانید از ظرفیت ماده ۴۷۷ قانون مذکور استفاده نمایید که البته خلاف شرع بودن موضوع شما بستگی به نظر دیوان عالی داره

درود
دلیل جدید باید در زمان دادرسی تا حکم قطعی مکتوم بوده باشد.

با سلام
دلیل جهت در صورتی پذیرفته می شود که پس از صدور حکم قطعی وصول گردیده باشد .