چقدر دیه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۳۷ #69215904

با سلام و احترام. من در محیط کاری یعنی شرکت دچار حادثه شدم بریدگی وسیع از ناحیه پشت آرنج چپ رو به پایین میخواستم بدونم که از بیمه حوادث چقدر دیه تعلق بهم میگیره؟ ممنون از لطفتون بریدگی وسیع آرنج برام پیش آمده چقدر دیه تعلق میگیرد با تعداد نه بخیه

مشاوره حقوقی دیه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید اقدام به شکایت و مراجعه به پزشکی قانونی نمایید.

نوع و میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین می نماید

میزان دیه را اجرای احکام با توجه به نظر پزشکی قانونی تعیین میکند

بادرودوسلام نوع و میزان دیه را پزشکی قانونی تعیین می نماید ازطریق اجرای احکام مبلغ آن محاسبه می شود.

میزان عرش دیه حوادث ناشی از کار توسط پزشکی قانونی مشخص می شود

درود
پزشکی قانونی براساس جراحت تعیین می کند.

درود:ظرف ۳روز کاری به شعبه صندوق مربوطه به همراه فرم صورت سانحه ارسال گردد،تعیین میزان عرش دیه حوادث ناشی از کار توسط پزشکی قانونی مشخص می شود ورای بر عهده مقام محترم قضایی می باشد.