رفع توقیف ملک رضایت شاکی هم نیاز دارد؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۷۹۲ #69207906

بابت حکم اجرای احکام اداره کار ۴۰ میلیون طلب کار هستم و ملک توقیف کردم. تا الان بدهی پرداخت نکرده اگر چند سال دیگه که ارزش پول بیاد پایین و این ۴۰میلیون به حساب دادگستری پرداخت کنه ملک از توقیف آزاد میشه؟ منظورم اینه آیا رضایت بنده رو هم برای رفع توقیف ملک نیاز دارد؟
واقعا پول هزینه مراحل مزایده ملک بدهکار ندارم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام نیازی نمی باشد.

درود بر شما . بعد از پرداخت محکوم به امکان رفع توقیف میباشد و لازم به رضایت شما نیست

سلام.نیازی به رضایت شما نیست و با پرداخت بدهی از ملک رفع توقیف به عمل خواهد امد.

میتواند با تادیه میزان محکوم به در حساب دادگستری مزایده ملک را کان لم یکن کند ولی پرداخت با تاخیر موجب حق مطالبه تاخیر تادیه را برای شما بوجود میآورد

سلام
حسب توضیحات نیاز به رضایت ندارد .

بسمه تعالی
باسلام
اگر محکوم علیه دین را پرداخت کند میتواند از اموالش رفع توقیف کند و هیچ نیازی به رضایت شما ندارد.
موفق باشید