رای نهایی چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۳ #69179099

سلام
همسر من سال ۹۸ مبلغ ۲۴۰ میلیون از شخصی سفته داشتن
اون شخص در مهلت مقرر پول رو به همسرم ندادن ایشان هم شکایت کردن
و طی چندین جلسه به دادگاه مراجعه کردند
روزی که رای نهایی دادگاه قرار بود اعلام بشه مبنی بر مصادره اموال
همسرم بنا به شرایطی نتونست در دادگاه حاضر بشه نه خودشون و وکیل شون اون روز نتونستن برن دادگاه
الان همسرم میگه چون ما اون روز آخر نرفتیم دادگاه به نفع اون شخص تموم شد
وهمسرم نتونسته طلبشو بگیره
منتها من شک دارم به حرف همسرم
بنظرتون با یه جلسه آخر نرفتن
واقعا امکانش چنین رای هست؟؟

مشاوره حقوقی سفته
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شرایط دادگاه قابل پیش بینی نیست و بسته به دفاعیات طرفین رقم خواهد خورد

نتیجه رسیدگی را نمیتوان پیش بینی نمود.

به هر حال حق دارنده سفته از بین نمی رود.

بادرودوسلام رای دادگاه غیرقابل پیش بینی می باشد.

احتمال آن منتفی نیست.

باسلام
خیر اگر در دادگاه خواهان حضور نداشته باشد و خوانده نیز حضور نیافته باشد در صورتیکهخ نیاز به اخذ توضیح نباشد ودادگاه بتواند رای دهد رای صادر میشودولی اگر موجبات رسیدگی فراهم نشود قرارابطال دادخواست صادر میشود اوصولا در مورد اسناد تجاری رای به نفع خواهان صادر میشود

رای دادگاه قابل پیشبینی نمی باشد