شکایت از کارفرما چگونه انجام بشود؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۰۸ #69166138

دو ساله سر کاریم و من رو بیمه نکرده و الان هم امروز و فردا میکنه واسه سر کار رفتنم چکار باید کنم امروز تصمیم گرفتم شکایت کنم تو این اوضاع کجا مار پیدا منم

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اداره کار دادخواست خود را تقدیم نمایید

سلام و ادب از طریق اداره کار محل درخواست خود را پیگیری کنید.

کارفرما مکلف به بیمه کردن کارگران خود از روز اول کار می باشد به اداره کار محل خدمت مراجعه و طرح دعوا نمایید.

سلامبه اداره کار محل کار خود مراجعه نمایید

با سلام .
اگر مدارکی برای اثبات رابطه کاری دارید به اداره کار مراجعه کنید و اگر قصد استفاده از بیمه بیکاری دارید در دادخواست حتما درخواست بازگشت به کار کنید. که اگر رای به طرف شما بابت بیمه صادر شد بتوانید از بیمه بیکاری استفاده کنید . اگر مدارکی ندارید درخواست تحقیق و بازرسی محل بکنید . موفق باشید

سلام از طرق اداره کار مربوطه اقدام نمایید

از طریق اداره کار اقدام کنید...