راهنمایی بفرمایید مرجع رسیدگی به اختلاف و شکایت کارمندان دانشگاه آزاد چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۳ #69155442

با سلام
قبلا مشمول قانون کار نبوده ولی گویا در اساسنامه اصلاحاتی انجام شده می خواهم بدانم آخرین وضعیت چیست.
لطفا سند پاسخ هم ارایه شود. با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تغییرات در اساسنامه دانشگاه آزاد صرفا در حد طرحی پیشنهادی بوده و مصوبه ای اخیرا در این زمینه نداشته ایم
بر این اساس بر طبق رای شماره ۱۵۵ دیوان عدالت اداری با توجه به این که مطابق مصوبه سیصد و پنجاه و هفتمین جلسه مورخ ۱۳۷۴/۰۵/۳۱ شورای عالی انقلاب فرهنگی، موضوع الحاق یک بند به بند ح ماده ۱۲ اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی، اعضای هیات علمی و کارکنان اداری دانشگاه مذکور مشمول قانون کار شناخته نشده اند و از طرفی به موجب بند ح ماده ۱۲ اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغی شماره ۶۲۶/۸۹/دش- ۱۳۸۹/۰۷/۲۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی، تصویب مقررات مربوط به اعضای هیات علمی و کارکنان اداری دانشگاه و تعرفه حقوق و دستمزد و مزایا به عهده هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی محول شده است و به موجب بند ۶ سومین صورت جلسه کمیسیون دایمی هیات امنای دانشگاه مصوب آذر ماه ۱۳۹۲، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی صرفا تابع آیین نامه های خاص اداری استخدامی مصوب هیات امناء اعلام شده است و در ماده ۱۸۸ قانون کار، اشخاص مشمول مقررات خاص استخدامی مشمول قانون کار شناخته نشده اند، بنابراین در فرض بروز اختلاف میان اعضای هیات علمی یا کارکنان اداری با دانشگاه آزاد اسلامی محاکم عمومی صالح به رسیدگی هستند
سرفراز باشید

با درود..
مرجع رسـیدگی در اینخصوص، بر حسب نوع اختلاف حادث شده، رسـیدگی به آن حسب مورد و نوع اختلاف،، در صلاحیت دادگستری و یا اداره کار می باشد..

درود
دادگستری صالح به رسیدگی می باشد

مطابق رای صادره در هیات عمومی دیوان عدالت اداری به شماره ۱۵۵ – ۱۳۹۳/۲/۲۹ ، اداره کار مرجع صالح رسیدگی به اختلافات کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه نیست .
توضیح آنکه بر اساس مصوبه مورخ ۱۳۷۴/۵/۳۱ شورای عالی انقلاب فرهنگی ، اعضای هیات علمی و کارکنان اداری دانشگاه آزاد مشمول قانون کار شناخته نشده و از طرفی به موجب بند ح ماده ۱۲ اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغی ، تصویب مقررات مربوط به اعضای هیات علمی و کارکنان اداری دانشگاه و تعرفه حقوق و دستمزد و مزایا به عهده هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی محول شده و به موجب بند ۶ سومین صورتجلسه کمیسیون دایمی هیات امنای دانشگاه مصوب آذر ماه ۱۳۹۲، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی صرفا تابع آیین نامه های خاص اداری استخدامی مصوب هیات امناء اعلام شده اند .

سلام اگر مربوط به کارگر و کارفرما باشد اداره کار در غیر این صورت دادگاه عمومی .

درود بر شما، این مساله بستگی به اختلاف حادث شده خواهد داشت.

درود
دادگستری مرجع عمومی تظلم خواهی است بستگی دارد اختلافات کارمند با دانشگاه چه باشد اگر برای امور مالی است و رابطه کارگری و کارفرمایی می باشد در صلاحیت اداره کار و در غیر اینصورت مراجع عمومی دادگستری می باشد.