تکلیف حق و حقوقم چی میشه برای درخواست مهریه به دادگاه مراجعه کنم یا دفترخدمات قضایی؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۷۰ #69122717

سلام
منو همسرم میخایم از هم جدا شیم اما ایشون اقدامی برای درخواست طلاق انجام نمیدن از ایشون چت و گفتگو های دارم ک این موضوع جدایی و اکراه و اینکه حاضر به ادامه دادن زندگی با من نیست رو بیان کرده با توجه و استناد به اینا من خودم میتونم اقدام کنم و رای به طلاق بگیرم ؟؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
زوجه باید عسر و حرج خود را برای طلاق اثبات نماید.

زوجه برای طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات کند.

زوجه باید عسر و حرج خود را احراز و اثبات نماید.

سلام
اگر زوجه یکطرفه اقا مبه اقامه دعوا نماید موضوع منوط به اثبات عسر و حرج می باشد
اما اگر توافقی بوده باشد حسب توافق حکم به جدایی داده می شود

درود: چت گفتگو دلیل نمی شود شما را دوست نداشته باشد. دادگاه دلایل و مستند به قوی به اکراه ایشان برای ادامه زندگی نیاز دارد. برای طلاق گرفتن هم دلایل و استنادات قوی لازم است. برای اجرا گذاشتن مهریه به دفتر خانه ازدواج که ازدواجتان را ثبت کردید مراجعه می توانید بنمائید.

سلام،مرددرصورت عدم رعایت شروط ۱۲گانه درعقدنکاح ،بطوریکه ادامه زندگی موجب عسروحرج ومخاطرات جانی ومالی وشرافتی برای زن گرددزن میتواندازطریق دادگاه تقاضای طلاق کند

باسلام
زوجه در صورت نداشتن حق طلاق صرفا باید عسر و حرج خود را ثابت نماید مگراینکه زوجین برا طلاق توافقی اقدام کنند. شما میتوانید دادخواست مطالبه مهریه خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید