می تواند بابت تمکین ادعایی کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۵ #69118863

با سلام خدمت وکلای عزیز
العان چهار ماهه همسرم در خانه پدرش هستند بنده
تقاضای تمکین داده ام و محکوم به تمکین شده است در این مدت که دادگاه به او حق اعتراض داده با یه دوستش دست به یکی شدند و از طریق اینستا گرام پیام دادن به من و از طریق پیامهایی که بین من و اون رد و بدل شده است می تواند مدرک جهت عدم تمکین خود درست کند و این شخص من را بلاک کرده و من از طریقی دیگر متوجه شدم که این شخص از طرف خودش هست

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع مطرح شده ارتباطی با دعوی تمکین ندارد اللخصوص اینکه شما متوجه حقه و فریب دادن خودتان توسط ایشان بوده اید و مرتکب خطایی نشده اید.

موضوع مربوطه ارتباطی با دعوی تمکین ندارد .

ممکن است ایشان بتوانند با ارائه ادله و مستنداتی عدم سلامت اخلاقی شما را اثبات نمایند و در اعتراض به رای تمکین موفق شوند

سلام
خیر ارتباطی با تمکین ندارد مضافا اینکه شما متوجه حقه ایشان بودید و خطایی نکردید.