میتوانم با استناد به این مدارک پزشکی، از خانواده همسرم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۱۶ #69103439

سلام
من بچم برج ۱۲ با سهل انگاری مادر زنم و زنم پاش شکست و مدت ۴ ماه تو گچ بود ولی هیچ اقدام قضایی نکردم.
میخوام بدونم با مراجعه به بیمارستان مربوطه میتونم با همون مدارک ازشون شکایت کنم یا نه؟
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اثبات سهل انگاری با شماست به هر دلیلی برای طفل اتفاقاتی ممکن است رخ دهد که تقصیر کسی نیست

بایستی شکایت کنید از طریق تحقیقات مشخص میشود

امکان شکایت دارید اما باید دلایل کافی جهت اثبات ماجرا ارائه نمایید

اگر ورود خسارت و اسیب منتسب به خانواده همسر باشد ،میتوانید شکایت کنید

با درود ؛ شما به عنوان ولی دم حق شکایت از مسببین ورود زیان به مولی علیه خود در صورت صغر وی را دارید اما اثبات و محکومیت عاملین ضرر در اختیار دادگاه و بسته به بررسی های فنی آن می باشد.

تشخیص سهل انگاری باکارشناس است