در طلاق توافقی باید مهریه را بخشید؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۱ #69092315

همسرم درخواست طلاق توافقی داده...یک فرم در دفتر قضایی الکترونیک داده شد که زوجه نباید نفقه و اجرت المثل را مطالبه کند.‌.. ایا در درخواست طلاق توافقی باید زن از تمام حق و حقوق خود بگذرد؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به توافق زن و شوهر خواهد داشت

در دفاتر چنین برگه ای داده نمیشود.در صورتی که طلاق شما توافقی باشد دفتر خدمات برگه ای بابت مشاوره بهزیستی به شما میدهد و جلسات مشاوره صرفا جهت صلح و باز گشت به زندگی مشترک است و نهایتا موظف هستند برگه ی عدم توافق بشما بدهند و توافق بر سر امور مالی و غیر مالی هرطور که مورد قبول طرفین باشد،در جلسه دادگاه طرح و رای بر مبنای توافق صادر میگزدد.

در صورت توافق زن و شوهر این امر امکان پذیر هست و ب هیچ وجه لزومی ندارد

بادرود
همانگونه که از نام ان پیداست طلاق توافقی است.
شما نسبت به حقوق مالی خود نیز باید توافق نمایید، می‌توانید همه آن را بخواهید یا همه ان را بذل و هبه کنید.
تابع تصمیم طرفین است.
اما در عرف، زوجه مبلغی را می‌بخشد مبلغی از مهریه و حقوقش را دریافت و در مقابل زوج ایشان را طلاق می‌دهد.
کوتاه سخن ‌‌؛ اجباری در کار نیست.

برای طلاق توافقی نیاز به تراضی طرفین در همه موضوعات است در این صورت به سایت تصمیم مراجعه و ثبت نام کنید سپس در جلسات مشاوره که ۴۵ روز است شرکت کنید و پس از اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق با کارت ملی، شناسنامه و سند نکاح به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست طلاق توافقی را ثبت کنید.

درود بر شما، در خصوص طلاق توافقی هیچ اجباری برای پذیرش شروط زوج نبوده و شما میتوانید در خصوص مسائل مالی با یکدیگر به هرنحوی توافق حاصل نمایید

با سلام
خیر در طلاق تواققی می بایست در خصوص حق و حقوقات مالی توافق شود