مراحل بعدی طلاق از جانب زوج به ترتیب چگونه پیش میرود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۷۲ #69086200

درود و سلام
بنده تقاضای طلاق داده ام مراحل اولیه و مشاوره انجام شده. نتیجه مشاوره ( امکان تفاهم و سازش وجود ندارد) بود بعدش پیامکی امد ( ابلاغ اخطاریه / احضاریه حضور در جلسه رسیدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطین ) و رفتیم به شعبه مورد نظر و دوباره همین پیامک امده برای دو ماه بعد که باید برویم. خواستم بپرسم مراحل بعدی به ترتیب چگونه پیش میرود؟ بعدش باید داور تعیین کنیم یا ... یک توضیح درباره مراحل پیش رو لطف کنید بدهید برای ما که وکیل نداریم مرسی ممنون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.۱.دادگاه اختیاریه جهت تعیین داور.۲تعیین کارشناس جهت محاسبه نفقه و اجرت المثل ایام زندگی مشترک.