چطور میشود از طریق دادگاه جلوی کمیسیون بردن رو بگیرم تا اول جواب کارشناس بیاید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۶ #69084584

با سلام و درود
درخواست کارشناس دادگاه از شورا حل اختلاف برای ملک و معبر کنار ملک داده ام متاسفانه آشنا با همسایه که بخشدار هستند درآمده است و پاسخ نمی‌دهد و بخشداری هم شتابزده در حال بردن معبر به کمیسیون برای ۶متری کردن یا حذف هستند و کارشناس هم ۳ماه شده که پاسخ نمیدهند و اخطار هم زده شده برای ایشان و احتمالا منتظر حذف معبر هستند که بعد گزارش خلاف واقع بدهند.میخواستم بدونم چطور میشود از طریق دادگاه جلوی کمیسیون بردن رو بگیرم تا اول جواب کارشناس بیاید؟دفتر قضایی باید درخواست بدم یا نامه حضوری ببرم؟بنیاد مسکن و استانداری هم میگویند باید از دادستان نامه بگیری شخص حقوقی درخواست داده نمیشه اعتراض کرد و کاری نمی‌کنند
ممنون از شما عزیزان

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق مرجع قضایی کارشناس دیگری تعیین نمایید.

درخواست بدید یه کارشناس جدید تغیین کنن و موضوع را با ارسال لایحه از طریق خدمات قضایی مطرح کنید وقتی پیامک ثبت برای شما اومد حضوری به دادگاه مراجعه کنید و پیگیر باشید . در صورت تخلف حراست دادگاه رو هم مطلع کنید.

با سلام درخواست خود را طی لایحه ای از طریق دفاتر خدمات قضایی برای دادگاه ارسال کنید و حضوری پیگیر اخذ دستور و نتیجه شوید.

بادرود
به دادگاه اعلام نمایید کارشناس دیگری تعیین کند