آیا این ۷ نفر از حق خود برخوردار می شوند یا خیر؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۶ #69084181

سلام یک زمین که به متراژ ۹۰۰۰ متر که مالک آن یک نفر بود که در قید حیات نمی باشد ولی در نبود آن زمین به نام یکی از فرزندانش در اداره منابع طبیعی ثبت شده حال این زمین ۷ ورثه دیگر دارد

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر در زمان حیات به یکی از فرزندان منتقل شده موردی ندارد
وگرنه باید بین وراث تقسیم شود.

سلام
ممکن است مورث در زمان حیات ملک را بنام احدی از فرزندانش منتقل کرده است باید مبنای ادعای مالکیت فرزند مشخص گردد ..

سلام
هرکونه ماترک متوفی می بایست بین ورثه تقسیم شود و اگر که یکی از ورثه به دنبال کارهای اداری بوده و نام ایشان صرفا" در منابع طبیعی قید شده میتوانید با اثبات عدم مالکیت ایشان اقدام نمایید و ابتدا دادخواست تحریر ترکه نمایید !

با سلام
سوال مبهم است
چگونه بنام یکی ثبت شده است ؟
آیا سند رسمی دارد ؟
آیا مالک شخصا اقدام به انتقال ملک بنام فرد نموده است ؟