آیا من میتوانم چک بدون تاریخ را تاریخ زده و برگشت کنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۳۹ #69082883

با عرص سلام و خسته نباشید،شخصی یک چک بدون تاریخ در وجه این جانب باید قرض گرفتن پول بمن داده، تاریخ نگداشته تا احتمالا اگر توانست زودتر از موعد بمن خبر دهد تا من چک را وصول کنم.الان دوسال هم از موعد قرار میگدرد و مایل به پاس کردن چک نیست ایا اقدام حقوقی میتوانم بکنم.

مشاوره حقوقی چک
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درج تاریخ توسط شما منع قانونی ندارد. تاریخ را درج کنید و اقدام حقوقی کنید.

سلام و ارادت
بله میتوانید تاریخ درج کنید و اقدام نمایید منعی ندارد .

با سلام بعله امکان پذیر است و شما میتوانید اقدام برای وصول نمایید

با سلام. شما می توانید از لحاظ حقوقی برای مطالبه وجه چک اقدام کنید و به دلیل عدم درج تاریخ چک از حالت جنبه کیفر ی خارج شده است.

باسلام
وقت شما بخیر،بله می توانید درچک تاریخ را درج نمایید و ازطریق دفترخدمات الکترونیک قضایی دادخواست مطالبه وجه چک را ثبت نمایید.

چنین امکانی برای شما وجود دارد.

سلام بله شما میتونید تاریخ بزنید و اقدام برای وصول