درخواست مطالبه وجه داشتم که حکم به نفع من صادر شده و برای اجرای حکم چطور باید درخواست بدهم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۳۲ #69066703

با سلام
من یک درخواست مطالبه وجه داشتم که حکم به نفع من صادر شده و برای اجرای حکم چطور باید درخواست بدم و چه مواردی باید داخل درخواست اجرا حکم بنویسم امکانش باشه راهنمایی بفرمایید
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق اجرای احکام شعبه درخواست صدور اجراییه کنید

تقاضا و یا درخواست صدور برگ اجرائیه زمانی به دادگاه تقدیم می شود که حکم دادگاه قطعی شده باشد .متن زیر را ضمن لایحه تحت عنوان درخواست صدور اجراییه به دادگاه صادر کننده رای ارسال کنید.
بسمه تعالی
ریاست محترم شعبه ---- دادگاه عمومی حقوقی
با سلام و تقدم احترام ، اینجانب -------- در خصوص پرونده به شماره بایگانی ---------- که منجر به صدور دادنامه شماره ----------- مورخ ---------- گردیده و قطعی نیز شده ، تقاضای صدور برگ اجرائیه و ابلاغ آن به محکوم علیه ------------- را دارم .

اگر رای قطعی شده با مراجعه به اجرای احکام همان شعبه درخواست صدور اجرائیه بکنید

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و درخواست صدور اجراییه را ثبت کنید

اجرای حکم دقیقا طبق دادنامه صادره خواهد بود ، شما اختیاری برای تعیین نحوه اجرا ندارید ، صرفا بعد از صدور اجراییه میتونید درخواست توقیف اموال و حسابهای طرف رو به واحد اجرای احکام بدین

سلام و درود، پس از قطعیت رای می توانید از دادگاه بدوی درخواست صدور اجراییه و پیگیری آن را بنمایید؛ موفق باشید.

با درود
باید تقاضای صدور اجرائیه نمایید، اجرای حکم با دادگاه نخستین است.