آیا این امکان وجود داره که جریمه نقدی از طرف دادگاه بخشیده بشه؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۳۰ #69047240

من از شخصی شکایت کردم به دلیل فحاشی روا دادن قذف و افترا به قتل و تخریب عمدی اموال..ایشون در جلسه دادگاه حضور نداشتن و حکمشون غیابی صادر شد..حکم دادگاه بیست و چهار میلیون تومان جریمه نقدی هست که به من تعلق نمیگیره و به حساب دولت هست...با وجود اینکه ایشون وثیقه گرو گذاشتن و وثیقه متعلق به خودشون نیست و فکر هم نمیکنم توانایی پرداخت جریمه رو داشته باشن ممکنه که دادگاه این جریمه رو ببخشه و هیچ مبلغی ازشون دریافت نکنه؟محل سکونتشون رو هم تغییر دادن

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جزای نقدی بخشیده نمی شود..

با سلام
جریمه نقدی بخشیده نمی شود و تنها راه آن اعسار و تقسیط پرداخت کردن است
چندین مرتبه اجرای احکام جهت اجرای حکم ابلاغ و اخطار می‌دهند در صورت عدم مراجعه از وثیقه برداشت می‌کنند

درود جریمه نقدی قابل بخشش نیست اما ایشان در صورت عدم تمکن مالی می توانند دادخواست اعسار دهند

با سلام
جریمه بخشیده نمیشود، اما امکان تقسیط وجود دارد.

موفق باشید

با درود خیر جریمه نقدی بخشیده نمی شود صرفا میتواند دادخواست اعسار بدهد

درود
مشمول بخشودگی نمی گردد با توجه به وثیقه از آن برداشت می شود و یا می تواند اعسار دهد

باتوجه به اینکه براساس مصوبه جدید جزای نقدی توهین وافترا از ۶ تا۲۶ میلیون تومان تصویب گردیده است لذا مبلغ یاد شده صحیح بوده و میبایست پرداخت گردد، در موارد خاص وباتایید ریاست مجتمع دادگستری امکان تخفیف برای محکوم علیه وجودخواهدداشت.ویا میتوانند اعسار از پرداخت ثبت نمایند.