طلاق از مرد سابقه دار به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۴۰۶ #69047170

شوهرم ۳ بار زندان رفته برای اعتیاد و دزدی
و الان مفقود الاثر است میخواهم از او طلاق بگیرم چقدر طول میکشد تا حکم صادر شود؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله تحت شرایط خاصی در صورت داشتن سوابق سوئی که عنوان کردید میتوانید طلاق بگیرید. و علی الخصوص در صورت مفقودی همسرتان که دلیل موجهی برای طلاق است.

سلام.اگر به حبس بالای پنج سال محکوم شده یا مفقود الاثر است دادخواست طلاق بدهید و حدودا ۶ماه تا یکسال طول می کشد

سلام
چانچه ایشان بیش از ۴ سال است که مفقود الاثر میباشد می توانید نسبت به تقاضای طلاق غیابی اقدام کنید

با سلام ووقت بخیر
تقریبا بیستر از ۸ ماه زمان میبرد وحسب ثبت دادخواست طلاق و انجام نشر آگهی و روند قضایی رسیدگی به پروندتون طولانی می باشد .