این آقا میتونه با اون ۲۰۰ میلیون سفته کاری بکنه یا بفروشه سفته های بنده رو؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۸۵ #69045837

با سلام و خسته نباشید . بنده و شریکم با یک بنده خدایی حساب و کتاب داشتیم و الان به مشکل خوردیم با اینکه بنده و شریکم تمام حسابی که با این آقا داشتیم رو تسویه کردیم و تمام مدارک رو پس دادند به جز ۲۰۰ میلیون سفته ای که از خود من دارند و هنوز ندادن ، ایشون به بنده گفتن میخوان از تمام کسانی که برای بنده و شریکم پول به حساب شون منتقل کردن شکایت کنن با رسید واریز به حسابی که دارن میخواستم بدونم همچین چیزی امکان پذیره که فقط با رسید واریزی یا پرینت حساب که برای شخصی پول ریخته شده از اون شخص شکایت کرد یا خیر . و یک سوال دیگه ای که داشتم اینکه اون ۲۰۰ میلیون سفته ای که من دست این آقا دارم جایی ثبت نشده و فقط برای ضمانت دست ایشون بوده و شریکم هم شاهده میخواستم بدونم این آقا میتونه با اون ۲۰۰ میلیون سفته کاری بکنه یا بفروشه سفته های بنده رو به کسی . خیلی ممنونم بابت وقتی که برای جواب دادن صرف میکنید

مشاوره حقوقی سفته
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله امکان پذیر است.

با درود بله ممکن است

برای اون که امکان مذیره ولی اقداماتی که شما باید انجام بدید اولا یک اظهارنامه صادر کنید به طرفیت ایشان در این خصوص دوما باید بررسی کنم مندرجات سفته رو تا بتونم نظر دقیق تر بدم

باسلام بله امکان پذیر می باشد.

با سلام امکان مطالبه از طرف ایشان وجود دارد

با سلام
شخص مزبور میتواند علیه شما اقدام کند

سلام، می توانند اقدام نمایند.