چگونه می‌توان در این خصوص شکایتی انجام داد که یا نامبردگان ملزم به انحصار وراثت شوند یا این که دادگاه به نفع سایر مالکان تدبیری بیاندیشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۱ #69045810

سوال بنده در خصوص مشکلی است که مالکین یک واحد در ساختمانی ۶ واحده با قدمت ۵۰ سال ایجاد کرده اند
مالک یک واحد در سال ۱۳۵۹ فوت کرده و تاکنون وراث انحصار وراثت نکرده اند و یکی از وراث که پدر متوفی بوده در این سال‌ها فوت کرده است، اکنون با توجه به فرسودگی ساختمان و نیاز به تخریب و ساخت مجدد، مشکل این واحد سد راه دیگ مالکان شده و افراد ذی نفع در واحد مزبور به هیچ عنوان اقدامی جهت انحصار وراثت و دریافت سند جدید نمی کنند، ۴ سال قبل طرح شکایتی از ایشان در دادگاه انجام شد که قاضی، درخواست را فاقد وجاهت دانست، از محضر شما درخواست دارم که راهنمایی بفرمایید چگونه می‌توان در این خصوص شکایتی انجام داد که یا نامبردگان ملزم به انحصار وراثت شوند یا این که دادگاه به نفع سایر مالکان تدبیری بیاندیشد

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست تامین دلیل نمایید و از نظر کارشناس استفاده کنید.

تامین دلیل نمایید تا کارشناس فرسودگی ملک را ارزیابی نماید…

درصورت شکایت سایرورثه وتشخیص۳مهندس کارشناس ورای دادگاه برفرسودگی میتوانیداقدام نمایید

با سلام واحترام طبق قانون تملک آپارتمان ها درصورت تشخیص کارشناس رسمی دادگستری مبنی بر فرسودگی یا .... میتوانید با اجاره واحد برای مالک مخالف نسبت به تعمیر وبازسازی اقدام ودرنهایت هزینه ها اجاره واحد و بازسازی را مطالبه نمایید

بدوا باید نسبت به اثبات فرسودگی ساختمان با جلب نظر کارشناس اقدام نمایید در غیر اینصورت امکان اجبار متصور نمی باشد