آیا در حال حاضر که پدر او در قید حیات است قیم او محسوب میشود و نیازی به اقدام قانونی در این خصوص هست یا خیر؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۸۳ #69040325

با سلام و وقت بخیر. در یک خانواده ای که مادر فوت کرده و پدر در قید حیات است و فرزندان آنها ۳ دختر است که یکی از آنها ۴۰ سال است بیماری اعصاب روان و اسکیزوفرنی شدید دارد و آن زمان ازدواج کرده و سپس طلاق گرفته است و در خانه پدر و مادر زندگی میکند. و دوتا دختر در حال حاضر هم ازدواج کرده اند. و الان مادر اینها فوت شده است.. از حضور شما در این زمینه چند سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید و راهنمایی فرمایید :

۲- آیا به این دختر اعصاب و روان ارثیه و انحصار وراثت شامل میشود ؟ در صورتی که ارثیه شامل بشود آیا فرد قیوم صاحب آن ارثیه خواهد بود؟
۳- در صورتی که پدر آنها فوت کند آیا این دو دختر میتوانند بصورت قانونی و ۵۰ -۵۰ قیومیت او را بعهده گیرند؟

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.به ایشان ارث تعلق می گیرد و در صورت صدور حکم حجر مدیریت اموال ایشان بر عهده قیم است....

مستحق سهم الارث خواهند شد ...

سلام وقت بخیر
به ایشان ارث خواهد رسید و مدیریت آن با قیم میباشد.

با سلام
آیا به این دختر اعصاب و روان ارثیه و انحصار وراثت شامل میشود ؟ بله
خیر صاحب ارثیه نخواهد بود و صرفا بعنوان قیم و امین بر دارایی محجور خواهد بود
بعد از فوت ولی قهری ( پدر ) انتخاب قیم با دادگاه خواهد بود

با سلام
اولا: بیماری مانع از ارث بری نیست
ثانیا: پدر تا زنده است ولی قهری محسوب می شود
ثالثا: در صورت صدور حکم حجر، "مدیریت" اموال با قیم است نه "مالکیت" آن
رابعا: قیم، امین محسوب می شود و حق دخل و تصرف در اموال به نفع خود را ندارد
خامسا: قیم را قانون با بررسی مدارک و اوضاع و احوال و شرایط تعیین می کند

باسلام
به ایشان ارث تعلق می گیرد و در صورت صدور حکم حجر مدیریت اموال ایشان بر عهده قیم است

مستحق سهم الارث خواهند بود که مدیریت آن با قیم است نه مالکیت آن.